Diversen

 

Uitslagen van onderzoeken:

Voor uitslagen van onderzoeken kunt u bellen met de assistente, bij voorkeur in de tweede helft van de ochtend of op het einde van de middag. Eerder op de ochtend kan ook maar de telefoon is dan druk bezet door mensen die een afspraak willen maken. Indien het nodig is dat u telefonisch contact heeft met de dokter, zal de assistente u aangeven hoe laat de dokter u ongeveer terugbelt.

 

Wrattenspreekuur:

Elke eerste woensdag van de maand van 14:00 tot 15:00 uur. U kunt zonder afspraak komen en zich melden bij de assistente.

 

Bloedprikken:

Elke werkdag van 7:30 tot 10:00 uur en van 13:30 tot 15:30 uur op Wilhelminalaan 106a, te Beuningen (vlakbij onze praktijk, aan de andere zijde van de rotonde bij de oude boerderij).

Eventueel kunt u een van de andere prikposten kiezen die vermeld staan op het labformulier. De prikpost in Nijmegen is tot 17:00 uur geopend en op donderdag zelfs tot 19:00 uur. Op zaterdag is deze post in Nijmegen geopend van 8.00 tot 11.00 uur

 

Urine inleveren:

Bij voorkeur vóór 10:00 uur ontvangen we de ochtendurine, waarbij u het eerste straaltje in het toilet moet laten lopen. In het eerste straaltje zitten namelijk cellen die verstorend werken bij de analyse. Indien de urine niet direct kan worden gebracht, vragen wij u deze in de koelkast te bewaren. U kunt urinepotjes gratis verkrijgen bij de assistente.

 

Reizigersvaccinaties en -adviezen:

Informatie over reizigersvaccinaties en medische adviezen bij reizen kunt u verkrijgen bij Huisartsenpraktijk de Poort in Beuningen. De Poort is aangesloten bij Travel Doctor, een landelijke organisatie voor reizigersadvisering. Op de website van deze organisatie vindt u de tarieven. http://huisartsendepoort.praktijkinfo.nl/pagina/39/traveldoctor-voor-reisadviezen/

De GGD in Nijmegen geeft ook dergelijke adviezen.

 

Onderzoek: 

Onze praktijk is een universitaire huisartsenpraktijk en medische gegevens kunnen gebruikt worden voor medisch onderzoek. Daarbij worden alle gegevens anoniem verzameld en deze gegevens zijn dus niet terug te leiden tot individuele mensen. Indien u niet wilt dat uw gegevens anoniem gebruikt worden kunt u dat aangeven aan de assistente. U kunt bij uw huisarts ook meer informatie vragen over dit onderwerp.